TC De Volharding Nunspeet

Kilometer Competities

Er zijn verschillende manieren om je kilometers bij te houden. Met de traditionele kilometerteller, met een app op je mobiele telefoon, met een GPS-apparaat of via één van de vele internetsites. Eén site willen we hier graag even noemen en dat is de kalenderpagina van de NTFU. Op deze pagina kun je tochten van tevoren plannen. Als je je bij de tochten - die onder auspiciën van de NTFU worden georganiseerd - via Scan & Go inschrijft, worden de kilometers van de gereden tochten automatisch bijgeschreven op jouw persoonlijke NTFU-pagina. Om jouw persoonlijke kalender te vullen moet je eerst inloggen met jouw NTFU-nummer en geboortedatum. Daarna moet je even het filter van de tochten aanpassen, anders zie je slechts een beperkt aantal tochten. Voor de tochten staat een plusje. Als je daar op klikt wordt de tocht aan jouw persoonlijke kalender toegevoegd.

TC Kilometercompetitie
Als je mee wilt doen met de kilometercompetitie van de vereniging moet je echter gewoon het formulier invullen en inleveren. Alle kilometers tellen uiteraard mee, ook van je vakantie en niet-NTFU evenementen.

Om iedereen gelijke kampioenskansen te geven, bestaan er een aantal Club Kilometercompetities, te weten: 

  • Weg- en toerfietsen
  • Mountainbiken
  • Totaal fietsen

Het gehele kalenderjaar kan door eenieder in één of meerdere competities worden gefietst, met de race- of toerfiets, de trekkingfiets of mountainbike. Afhankelijk van je leeftijd en geslacht worden de klassementen bijgehouden, waarvoor jij je hebt opgegeven middels het registratieformulier.

Hoe registreren?
Op het registratieformulier noteer je het verschil van de begin- en eindstand van jouw kilometerteller(s). (Nieuwe) leden die nog niet eerder hebben meegedaan, kunnen toch meedoen. Maak een zo correct mogelijke schatting van de beginstand en neem deze als startwaarde. Je noteert daarbij naar eer en geweten het totaal aantal kilometers dat je in het gehele jaar hebt gefietst.

Het registratieformulier kun je hier downloaden. Het ingevulde formulier kun je mailen naar Goossen Plender. Natuurlijk mag je het ook gewoon bij Goossen afgeven.

Degene die in het gehele jaar de meeste kilometers heeft gefietst wordt clubkampioen in de betreffende categorie en wordt tijdens de Algemene Leden Vergadering gehuldigd.

Leden die dat op het registratieformulier aangeven, ontvangen een herinnering waarop het gereden aantal kilometers van het betreffende jaar staan vermeld. Alle geregistreerde kilometers worden meegenomen naar de TC Ranglijst Allertijden.

Goossen Plender
Coördinator KM-Competitie

 

Logo Facebook
Logo Facebook Groep

Inloggen voor leden

Buienradar


Ogenblik a.u.b. ...