TC De Volharding Nunspeet

Kilometer Competitie

Er zijn verschillende manieren om je kilometers bij te houden. Met de traditionele kilometerteller, met een App op je mobiele telefoon, met een GPS-apparaat of via één van de vele internetsites zoals Strava en Garmin connect. Eén site willen we hier graag even noemen en dat is de kalenderpagina van de NTFU. Op deze pagina kun je tochten van tevoren plannen. Als je je bij de tochten via Scan & Go inschrijft, worden de kilometers van de gereden tochten automatisch bijgeschreven op jouw persoonlijke Fietssport-pagina. Om jouw persoonlijke inschrijvingen te kunnen zien moet je eerst inloggen met jouw account.

Kilometercompetitie
Als je mee wilt doen met de kilometercompetitie van de vereniging moet je aan het einde van het jaar gewoon het formulier invullen en inleveren. Alle kilometers tellen daarbij mee, ook als het geen NTFU evenement is en ook de vakantiekilometers. Het maakt niet uit welke fiets je gebruikt, de race- of toerfiets, de trekkingfiets of de mountainbike.

Hoe registreren?
Op het registratieformulier noteer je het verschil van de begin- en eindstand van jouw kilometerteller(s). (Nieuwe) leden die nog niet eerder hebben meegedaan, kunnen toch meedoen. Maak een zo correct mogelijke schatting van de beginstand en neem deze als startwaarde. Je noteert daarbij naar eer en geweten het totaal aantal kilometers dat je in het gehele jaar hebt gefietst.

Het registratieformulier kun je hier downloaden. Het ingevulde formulier kun je mailen naar Goossen Plender. Natuurlijk mag je het ook gewoon bij Goossen afgeven.

Degene die in het gehele jaar de meeste kilometers heeft gefietst wordt clubkampioen en wordt tijdens de Algemene Leden Vergadering gehuldigd.

Leden die dat op het registratieformulier aangeven, ontvangen een herinnering waarop het gereden aantal kilometers van het betreffende jaar staan vermeld.

Goossen Plender
Coördinator KM-Competitie

 

Logo Facebook
Logo Facebook Groep

Inloggen voor leden

Buienradar


Ogenblik a.u.b. ...