TC De Volharding Nunspeet

De Jong & Laan Ondernemende accountants

 

 

De Jong & Laan is sinds jaar en dag actief in Gelderland met onder meer een vestiging in Harderwijk en Putten. Bij de vestigingen werken ambitieuze collega's die sterk lokaal betrokken zijn. Partner Marco Lokhorst: “Uit ervaring weten wij dat advies in het MKB zakelijk, inzichtelijk, maar ook uitvoerbaar moet zijn. Onze klanten willen vakkundige ondersteuning en deskundig advies waar ze direct mee aan de slag kunnen. Wij zijn voor onze klanten een sparringpartner, ook als het er echt om spant.
Harry Westerbroek, partner van de vestiging Putten van de Jong & Laan en fervent fietser, is overigens een gewaardeerd lid van TC De Volharding.

De vestigingen hebben een aantal specialismen in huis. Naast accountants en belastingadviseurs, kennen de vestigingen ook specialisten voor personeel & salaris. Daarnaast onderhouden de vestigingen intensieve contacten met corporate finance en de agro- en bedrijfsadviseurs.
De Jong & Laan ondersteunt ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, de non-profitsector en de agrarische sector. Naast de vestigingen in Harderwijk en Putten zijn er nog 23 andere vestigingen, verspreid over Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland. Er werken in totaal 700 mensen bij de Jong & Laan.
Wilt u meer informatie over De Jong & Laan accountants belastingadviseurs, kijk dan op onze website www.jonglaan.nl of neem contact op met de vestiging in Harderwijk, tel. 0341-562344 of in Putten, tel. 0341-359035.

De Jong & Laan Accountancy
Contactpersoon: Marco Lokhorst
Oosteinde 31 
3842 DR Harderwijk
Tel. 0341-562344
Fax 0341-563070
E-mailadres:
Website: www.jonglaan.nl

< Terug naar overzicht sponsors

Logo Facebook
Logo Facebook Groep

Inloggen voor leden

Buienradar


Ogenblik a.u.b. ...