TC De Volharding Nunspeet

Nieuws

Nieuwsbrief: EHBO workshopcarrousel voor vrijwilligers TCDV
   (16-07-2018)


Heb je je afgelopen periode ingezet of ga je komende periode inzetten als vrijwilligers bij onze vereniging? Dan kun je je opgeven voor de EHBO workshopcarrousel op zaterdag 29 september. Het gaat hierbij om het aanleren of bijspijkeren van vaardigheden (geen volwaardige EHBO-cursus). Het programma start om 9.00 en duurt tm 15.45 uur, afwisseling theorie en praktijk. Lunch is inclusief.

Wil je deelnemen? Stuur dan een mail naar 
 en je aanmelding bij het servicepunt wordt dan geregeld. Er is plaats voor 40 deelnemers, inclusief plaatsen voor andere verenigingen uit Nunspeet. Inschrijving geldt op basis van volgorde van aanmelding.
Let wel: deelnamekosten zijn 15 EURO, deze worden door TCDV betaald. Als je je opgeeft dien je daarom wel aanwezig te zijn op 29 september. 
Locatie: Rode Kruis, Elburgerweg 11 te Nunspeet. 
Organisatie: Rode Kruis Nunspeet en het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

(Terug naar boven)


Nieuwsbrief: Vacature Ledenadministratie
   (16-07-2018)


Er is een vacature voor de Ledenadministratie. Wie zou onze club hierbij willen helpen? Het is handig als je handig met een computer bent, maar je hoeft absoluut geen ICT-er te zijn. De geschikte kandidaat:

- Beschikt over een computer/laptop en kan hier een beetje mee overweg
- Heeft affiniteit met fietsen
De voornaamste taak is het verwerken van in- en uitschrijvingen van leden.
Voor vragen kun je contact opnemen met Wim Verdouw via secretaris@tcdevolharding.nl

(Terug naar boven)


Nieuwsbrief: Verenigingsondersteuning
   (16-07-2018)

In het clubblad Toernieuws hebben jullie al kunnen lezen dat we bezig zijn met de Rabobank en NOC*NSF. 
Twee weken geleden waren Betty, Eric en ik bij de feestelijke uitreiking van de ondersteuning van Rabobank en NOC*NSF. Daar hebben we onze uitdagingen voor de toekomst kunnen toelichten aan de vijf deelnemende partijen en het was voor ons interessant om hun uitdagingen te horen. Daarna mochten wij onze ideeën presenteren wat met bewondering en applaus werd begroet.

Wij hebben kennis gemaakt met Fons van de Logt van het NOC*NSF. Hij mag ons helpen onze doelen waarin, gezondheid, plezier, respect, veilig en opleiden centraal staan te verwezenlijken. In onze reis naar de stip op de horizon is betrokkenheid van de leden het uitgangspunt.
Jullie begrijpen het al, hier horen jullie meer over.
Arjaan Griffioen

(Terug naar boven)


Nieuwsbrief: Clubtochten zomer 2018
   (16-07-2018)


Op 30 juni is de ‘Elf Molenstocht’ (organisatie Rolf Wissink) verreden en op 14 juli de 'Verrassingstocht' (organisatie Betty Groen). Zoals we inmiddels gewend zijn, was het tijdens beide tochten zeer goed fiets- en terrasweer! In het volgende clubblad lezen jullie van elke clubtocht een kort verslag. 

Komende clubtochten, vertrek 8.30 uur vanaf het Transferium:
11 augustus: Boerenerf tocht (organisatie Henk Prins)
8 september: Hanze Steden Toer (organisatie Tim Karsten)

Heb je zin om mee te gaan, je/jullie zijn van harte welkom! 
Rolf Wissink

(Terug naar boven)


Nieuwsbrief: Ronde van Nunspeet – woensdagavond 15 augustus
   (14-07-2018)


Op woensdag 15 augustus zal het centrum van Nunspeet geheel in het teken staan van het wielrennen. Dan wordt de inmiddels 47e editie van de Ronde van Nunspeet georganiseerd.

Vóór de Elite/Beloften wedstrijd, wordt de wieleravond om 18 uur geopend door een 3-tal wedstrijden om het ‘Kampioenschap van Nunspeet’. Allereerst de Jeugd-wedstrijden over resp. 2 & 3 verkorte ronden voor jongens en meisjes 5 t/m 11 en daarna 12-16 jarigen. Om 18:30 uur de Recreanten wedstrijd (m/v) over 20 minuten. Deze is bedoeld voor inwoners van de gemeente Nunspeet; dus ook  TC De Volharding leden m/v kunnen meedoen. Er wordt op jullie gerekend!

Het parkoers is aangepast en zal menig wielrenner bevallen! Na de start op de Dorpsstraat t.h.v. de Markt, gaat men linksaf de Stationslaan in en direct weer links de Driestweg. De Bergakkerweg wordt schuin overgestoken en op het kruispunt rechtsaf de Spoorlaan. Vervolgens twee keer links, te weten de Schoolweg en de Veldweg. Deze blijft men doorrijden tot de Eperweg! Hier T-splitsing, links (=Eperweg) en rechtdoor de Dorpstraat in. Halverwege de Veldweg gaat men dus niet meer links de Driestweg in (en einde rechts weer de Spoorlaan en daarna scherp links de Dorpsstraat). Dat scheelt twee lastige bochten, maar het parkoers blijft nagenoeg even lang nl. 1500 mtr.

Om 19 uur worden de nummers 1,2 & 3 bij alle categorieën gehuldigd en krijgen mooie, door de Gemeente Nunspeet beschikbaar gestelde bokalen, uitgereikt én gekust door de beeldschone Nunspeetse Miss Dahlayla. Daar ga je toch voor!!!
Alle informatie en méér is te lezen op FaceBook & www.rondevannunspeet.nl

Jan de Kruijf 

(Terug naar boven)


Lief en leed: Operatie bij Gerrit Broekhuizen
   (21-06-2018)

Op 13 juni heeft Gerrit Broekhuizen een prostaat operatie moeten ondergaan.
Eind juli weet Gerrit of de operatie succesvol is geweest er geen uitzaaiingen zijn die een bestraling behoeven.

We wensen Gerrit een voorspoedig herstel toe.

» Reageren? Eerst inloggen

(Terug naar boven)


Lief en leed: Dochter van Fonger Bokma overleden
   (19-06-2018)

Het trieste bericht ontvangen dat op zondag 17 juni na een ongelijke strijd op op de veel te jonge leeftijd van 36 jaar -Mariska- de dochter van Fonger Bokma is overleden.
We wensen de familie en naasten heel veel sterkte, kracht en steun met dit zware verlies.

» Reageren? Eerst inloggen

(Terug naar boven)


Nieuws: Herman neemt afscheid als vrijwilliger bij de NTFU
   (13-06-2018)

Afgelopen zaterdag nam Herman van de Steeg afscheid als vrijwilliger van de NTFU.
Sinds 2012 was Herman actief als kalendercoördinator, regio-afgevaardigde en lid van de commissie tocht en kwaliteit.
Reden genoeg om Herman te benoemen tot Lid van Verdienste!

 

» Reageren? Eerst inloggen

(Terug naar boven)


Nieuws: Uitslag Rabobank Clubkas Campagne
   (28-05-2018)


Afgelopen maanden zijn er herhaalde oproepen geweest om te stemmen op TC De Volharding. Hartelijk dank aan allen die gestemd hebben, hierdoor ontvangen we maar liefst € 412,50 EURO.

Dit jaar deden 374 clubs op de Noord Veluwe mee met de campagne, waarvan 74 deelnemende clubs uit de gemeente Nunspeet. De Top 3 in Nunspeet was Harmonie Nunspeet, Voetbalvereniging Nunspeet en Mannekoor Salvatori.

(Terug naar boven)


Nieuws: Woensdag 6 juni de wielerklassieker “Parel van de Veluwe”
   (28-05-2018)

Stichting Wielerevenementen de IJsselstreek organiseert, in nauwe samenwerking met o.a. de KNWU, Stichting Clubcompetitie en Gemeente Harderwijk, dit jaar de 33e editie van de nationale wielerklassieker Parel van de Veluwe. De wedstrijden voor de vrouwen en Elite / Beloften mannen maken beiden deel uit van de nationale KNWU-clubcompetitie.

Voor zowel de vrouwen (111,1 km ) als de Elite / Beloften mannen (168,5 km) gaat hun wedstrijd dit jaar via een nieuwe route over onze mooie Noord-West Veluwe.
Start vrouwen 10.30 uur. Start Elite / Beloften mannen 15.30 uur. Vanuit Harderwijk gaan zij achtervolgend via de gemeenten; Ermelo, Nunspeet, Epe, Heerde, Hattem, Oldebroek, Elburg en nogmaals Nunspeet weer naar Harderwijk (finish).

Kijk voor uitgebreide informatie, doorkomsttijden etc op de website.

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - [Volgende >>]

Logo Facebook
Logo Facebook Groep

Inloggen voor leden

Buienradar


Ogenblik a.u.b. ...