TC De Volharding Nunspeet

Nieuws

Uitslagen: RunBikeRun 2018 Uitslag
   (21-04-2018)

De uitslagen van de Run Bike Run 2018 zijn bekend.

Net als voorgaande edities moest er zwaar worden gestreden.
Hoge temperaturen en mul zand maakten dat het weer een flinke uitdaging was.
Alle deelnemers gefeliciteerd met het volbrengen van de Extreme Cross Run Bike Run Nunspeet.

(Terug naar boven)


Nieuwsbrief: MTB jeugd
   (08-04-2018)


De jeugd is ook met het zomerseizoen begonnen. De eerste avond gelijk een mooie opkomst op deze nog koude zomeravondtraining. De opfriscursus van Rebel MTB voor onze trainers en begeleiders heeft daarbij al goed zijn werk gedaan. In alle groepen zie je de tips & tricks terugkomen.

Leuk om weer met frisse ideeën aan de gang te gaan. En dan krijg je nadien deze app (zie boven) en dan ben ik rete-trots op ons jeugdteam.
Groet, Gerrit Haverkamp

(Terug naar boven)


Nieuwsbrief: 20 APRIL: INZAMELINGSACTIE VOOR STICHTING TEGENKRACHT
   (08-04-2018)


Op vrijdag 20 april organiseert een aantal deelnemers van de MINI-TOUR 2018 een inzamelingsactie voor Stichting Tegenkracht. Deze wordt gehouden bij MoviFit
(Bergakkerweg te Nunspeet), van 15.00 – 21.00 uur. Meld je aan bij MoviFit via 0341 - 254 448, dan staat jouw goody-bag straks voor je klaar.


In de vorige nieuwsbrief is het uitgebreide programma al gepresenteerd. Zie onder een beknopt overzicht.

Vanaf 15.00 uur: challenge de sporter
Voor iedere challenge is een sporter van MoviFit die een prestatie neerzet. Jij gaat natuurlijk je uiterste best doen om deze prestatie te overtreffen. Een challenge kost slechts 3,00 per keer. Je mag meerdere pogingen per challenge uitvoeren en ook meedoen aan meerdere challenges.
Speciaal voor kinderen is er een survival-run.

Vanaf 15.00 uur: gezellige muziek, lekkernijen & drankjes
Gezelligheid kent geen tijd, we doen er alles aan om je zo goed mogelijk te vermaken met de challenges en natuurlijk zorgen we ook voor hapjes en drankjes. Diverse lekkernijen en drankjes staan klaar tegen een kleine vergoeding.

Vanaf 20.00 uur: veiling als afsluiting
Om 20.00 uur zal veilingmeester Piet Keijzer per opbod de vele ter ter beschikking gestelde veilingstukken verkopen. Denk aan gesigneerde fietsshirts, wijnpakketten, sauna- en overnachtingsbonnen etc. In de week van 16 april volgt meer informatie in de krant en RTV Nunspeet.

Neem een volle portemonnee mee voor Tegenkracht ;-)
De opbrengst van deze inzamelingsactie gaat naar Stichting Tegenkracht. De eerste week van mei nemen diverse leden van TC De Volharding deel aan de MINI-TOUR, met het doel geld in te zamelen voor Stichting Tegenkracht. Tegenkracht biedt kankerpatiënten een sportplan op maat. Sporten is positief voor de fitheid. Fitheid geeft meer Tegenkracht om de operatie, chemo of bestraling in te gaan.

Namens Tineke en Alfons Marsman, Piet Keijzer, Jan en Nelly de Kruijf en Betty Groen

(Terug naar boven)


Nieuwsbrief: Zaterdag 26 mei: Spinningmarathon met Leontien van Moorsel op het marktplein
   (08-04-2018)


Wij laten mensen fietsen”. Het motto van onze vereniging en dat brengen we graag in praktijk. Maar …  wat doen we als je spieren je in de steek laten? Wat doen wij als iemand op zijn veertiende geen wedstrijden kan fietsen maar is aangewezen op een rolstoel. Wat kun JIJ doen!?


Dat fietsen geen vanzelfsprekendheid is voor iedereen beseffen wij als leden van Team “Stella trapt door voor Lennart” maar al te goed. En daarom doen wij voor de derde keer mee aan het grootste MTB spektakel van Nederland: Duchenne Heroes. Die deelname voel je niet alleen in je benen, maar ook in je hart.


Mountainbiken met een doel: een medicijn en betere kwaliteit van leven voor jongens met Duchenne spierdystrofie. Om dat doel te bereiken is veel geld nodig en organiseren wij op zaterdag 26 mei 2018 een Spinningmarathon met Leontien van Moorsel. Het begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Ieder uur zijn 40 fietsen beschikbaar en je mag natuurlijk meerdere uren reserveren.


Je kunt meehelpen door mee te trappen en een “tandje bij te zetten”! Schrijf je gelijk in via deze link waar je kaartjes kunt bestellen.


Graag tot zaterdag de 26ste mei, we rekenen op jullie hulp!

Wim Verdouw, namens Team “Stella trapt door voor Lennart

(Terug naar boven)


Nieuwsbrief: Voorzitter heeft nieuw telefoonnummer
   (08-04-2018)

In oktober stop ik met werken en maak dan geen gebruik meer van mijn werktelefoon. Tot die tijd neem ik hem nog wel eens op maar op de vier vrije dagen die ik elke week heb niet meer zo vaak.

Sinds kort heb ik een nieuw nummer 06-50933955. Goed onthouden, mocht je het niet meer weten het nummer staat ook al bij mijn gegevens op de website.
Trakteren doe ik wel als ik niet meer hoef te werken en mijn bonus voor 50 jaar werken heb ontvangen.
Groet van Arjaan Griffioen

(Terug naar boven)


Lief en leed: Valpartij
   (08-04-2018)

Zaterdag 7 april heeft Caroline Deknatel bijna thuis zijnde na een gezellig fietstochtje een fietspaaltje geschampt. Het gevolg een valpartij met als letsel een sleutelbeenbreuk.
We wensen Caroline een voorspoedig herstel toe.

(Terug naar boven)


Nieuwsbrief: Toertocht zaterdag 2 juni
   (07-04-2018)

Onder het motto ‘wij laten mensen fietsen’ zal Fonger op zaterdag 2 juni een clubtocht organiseren. Dit wordt een route van circa 100 km, geschikt voor racefietsers. Meer informatie volgt tzt via de nieuwsbrief, website en/of Facebook.
Groeten van Fonger Bokma

(Terug naar boven)


Nieuwsbrief: 12 mei: Veluwse Ladies Ride, het landelijke evenement voor dames
   (07-04-2018)


Deze tocht gaat over de prachtige Veluwe, er zijn 3 afstanden van ca. 65, 95 en 115 km.
Starten kan tussen 8.30 en 9.30 uur vanaf Brasserie Het Stationshuisje (naast het Transferium en het NS Station), Plesmanlaan 1,8072 PT Nunspeet. Hier is voldoende parkeergelegenheid. Vermaak voor jongen oud in en om het Transferium!

Deelnemers ontvangen bij de start een presentje. Kosten voor inschrijving: 6,00 per persoon en 4,00 per persoon voor NTFU leden.

Bike & Bite: saté- of schnitzelmenu na afloop in Brasserie Het Stationshuisje (12,50 per persoon).

Voor wie nog kan en wil helpen, kan zich aanmelden via
Groet, Dirk Hoogers

(Terug naar boven)


Nieuwsbrief: Nieuwe contactpersoon Lied & Leed
   (07-04-2018)

Met ingang van april is Rolf Wissink de nieuwe contactpersoon voor lief en leed. Rolf is al vanaf de oprichting van onze vereniging lid en kent ondertussen heel wat leden. Wij zijn dan ook blij dat Rolf deze taak van Anneke heeft overgenomen en danken Anneke voor haar inzet de afgelopen jaren.

Meldingen voor lief en leed (denk aan geboorte, trouwerij, ziekte, overlijden, valpartij, ongeluk) kunnen gestuurd worden naar het volgende email adres:

(Terug naar boven)


Nieuwsbrief: Hulp gevraagd door de NTFU tijdens de Holland Classic (MTB)
   (07-04-2018)

De NTFU vraagt hulp voor de Holland Classic op 4 en 5 mei te Papendal Arnhem. Er zijn diverse taken: uitpijlen routes, voorrijden route, pijlen ophalen, assistentie verlenen bij de MTB tijdrit. De route gaat o.a. over de Posbank.

Het levert wat op!
De dag wordt volledig verzorgd en onkosten worden vergoed.

  • Verenigingsleden ontvangen € 7,50 per uur met een maximum van € 50 per dag, dit komt ten goede aan TC De Volharding
  • KM vergoeding van € 0,28 / km voor de vrijwilliger die met de auto komt
  • Vrije toegang tot het terrein, evenement en BMX wedstrijden
  • Lunchpakket en consumptiebonnen

 Zijn er leden die (met een groepje) één of meerdere taken op zich willen nemen? Neem hiervoor contact op met mij op. Zie de website voor meer informatie over de Holland Classic.


Bij voorbaat dank.          
Herman van de Steeg. Telefoon: 0341-253795 / 06-50830704. Mail: vandesteeg.h@gmail.com

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - 3 - [Volgende >>]

Logo Facebook
Logo Facebook Groep

Inloggen voor leden

Buienradar


Ogenblik a.u.b. ...