TC De Volharding Nunspeet

Nieuws

Nieuwsbrief: Nieuwe opslag voor clubkleding gezocht
   (16-10-2017)


Wij zijn nog steeds op zoek naar iemand die de uitgifte van onze clubkleding wil verzorgen. Wat moet je dan doen? Je hebt de voorraad kleding in huis, je laat deze door leden die kleding willen hebben passen en je geeft de kladeing na invulling en ondertekening van een formulier aan hen mee. Dat is alles wat je moet doen. Als je wat ruimte hebt en denkt dat het leuk is om dat voor de vereniging te doen, meld je dan daarvoor aan.

Om de kleding bereikbaar te houden voor leden is er nu een tussenoplossing, en kun je voorlopig terecht bij:
Chris van Beem Sr. Boterdijk 44, Nunspeet
Telefoon: 0341-250559, Mobiel: 06 51069862, email: clubkleding@tcdevolharding.nl

Kleding passen en meenemen alleen op vrijdagmiddag en -avond. Meld je komst wel even van te voren telefonisch of per mail aan.

Chris van Beem (lid kledingcommissie)

(Terug naar boven)


Nieuwsbrief: Sluitingstocht/De Uitsmijter zaterdag 30 september
   (15-10-2017)


Om 09.30 uur stonden er 28 leden van TC De Volharding te popelen om deel te nemen aan de sluitingstocht. We werden nog even toegesproken door Arjan Griffioen. Hij kon zelf niet mee omdat hij pas ziek was geweest. Hij wenste ons een plezierige tocht en ook vooral een veilige tocht toe. Hij zou het aantal personen doorgeven aan het koffieadres in Lieren. Daarna konden we vertrekken.
De route ging richting de toeristische weg en zo richting Epe. Er werd gefietst in 3 groepen. Groep 1 en 2, de snelle jongens, en groep 3 de wat rustige groep waar ik me bij aansloot. We vertrokken als eerste maar de voorsprong werd ons niet gegund. De snelle jongens gingen ons op de toeristische weg al voorbij. Groep 1 en 2 zijn al snel bij elkaar gevoegd, maar ze hadden al snel bandenpech op de Eperweg. De tocht ging verder richting Tongeren en vervolgens naar Vaasen. Daar werden we alweer ingehaald door de snelle jongens.

Wij hadden 3 dames in de ploeg die in eerste instantie het kopwerk deden. Na Vaasen ging de tocht verder richting De Vecht en Twello over smalle landweggetjes waar ik zo af en toe de weg een beetje kwijt was. Maar de tocht was bekend en werd ondersteund met de garmin (GPS) van Betty. Op een gegeven moment zaten we in Teuge (voor mij weer bekend terrein). Even na Teuge kregen we een bui, gelukkig het was maar één bui, het vervelende was dat er geen eind aan kwam. Er werd besloten om de regenjackjes aan te trekken.

Om +/- 10.30 uur kwamen we aan bij het koffie adres “De Nieuwe Ruys” in Lieren. De snelle groep zat al aan de koffie en zat te wachten op de uitsmijter. We konden kiezen uit verschillende uitsmijters. De uitsmijters gaven ons weer energie voor het tweede deel van de tocht.
T
erwijl wij zaten te genieten van de uitsmijter kwam Bart de Ruiter onverwachts binnen. Hij was namelijk de pechvogel met de lekke band uit de snelle groep. Hij heeft de band niet kunnen plakken. Zijn thuisfront heeft hem van de Eperweg geplukt en hij heeft zijn band laten maken bij Promo Bike en hij is vervolgens weer op de fiets gestapt en als een speer over de Veluwe en door de achterhoek geraced en zo naar Lieren. Hij was nog ruim op tijd voor de uitsmijter. De hoogst gemeten snelheid op zijn Mio was 98 km/uur. Maar dat was wel in de auto (klasse Bart). Na de pauze heeft hij zich aan gesloten bij onze groep. 

De tocht ging verder via Beekbergen, Uchelen, Hoogsoeren, Uddel en over de Stakenberg naar Nunspeet. De regenbui was nog steeds niet over. Kortom we waren allemaal kletsnat. Thuis aangekomen de fietst afgespoeld en direct daarna onder de douche. 

Het was een hele mooie tocht en ik heb er bijzonder van genoten.

Gerard Simons

(Terug naar boven)


Nieuwsbrief: Houd je gegevens up-to-date
   (15-10-2017)

De gegevens van elk clublid staan vermeld op de website van TC De Volharding. Deze gegevens worden voor diverse doeleinden gebruikt. Zo worden de mailadressen gebruikt voor deze nieuwsbrief en de adresgegevens voor het clubblad Toernieuws.
Als jouw gegevens veranderen bv ivm een verhuizing of je hebt een nieuw telefoonnummer, verander dit dan ook op de website.
Hoe werkt dit? Log in op de website, ga naar Mijn Club en kies voor Wijzig lidgegevens. Hier kun je zelf je gegevens up-to-date houden.
En als je er toch bent, je kunt hier ook heel eenvoudig een foto toevoegen.

Betty Groen

(Terug naar boven)


Nieuwsbrief: Bos en Kerkenpaden tocht
   (15-10-2017)


Deze tocht wordt op 28 oktober verreden. Vertrek om 9.00 u vanaf het Transferium. De afstand hiervan is 75 km en op 46 km is een koffiestop.
Deze tocht gaat over verharde en onverharde paden. Het geadviseerde  vervoermiddel voor deze tocht is de ATB.
Graag tot ziens op 28- 10-2017.

Fonger Bokma

(Terug naar boven)


Nieuwsbrief: 1000 Cols in 100 dagen
   (14-10-2017)


Phil Deeker, een Britse lange-afstandsrijder, heeft begin oktober zijn uitdaging volbracht. Hij reed 1000 cols in 100 dagen. Om te vieren dat hij 60 is geworden, leuk feestje!
Phil startte in mei met zijn challenge. In 100 dagen bedwong hij bijna een half miljoen hoogtemeters. Hij reed van Bastia in Frankrijk naar Bilbao in Spanje, over bijna alle grote Europese bergketens. De Apennijnen, Dolomieten, Vogezen, Zwarte Woud, Jura, Alpen, Cevennen, Centraal Massief, Pyreneeën en als afsluiter Noord-Spanje. De etappes waren gemiddeld 200 kilometer per dag met zo’n 4500 hoogtemeters.

Nooit alleen
De Brit had wel veel gezelschap, iedere dag reden er zo’n 20 tot 30 renners met hem mee. Die deden mee aan 1 van de 10 Rapha Travel Cent Cols Challenges die Phil organiseerde. Tussen die events in had hij steeds 3 á 4 dagen rust, net genoeg om iets te herstellen en naar het volgende event te reizen. Rapha maakt een film over zijn 1000 cols tocht, die komt eind dit jaar uit.

Aantal hoogtemeters: 445.370 (gem. 4.450 per dag)
Totale afstand: 19.460km (gem. 194 km per dag)
Hoogste col: 2.764m – Col de l’Iseran

(Terug naar boven)


Nieuwsbrief: Dag van de vrijwilliger
   (14-10-2017)

Op 7 december is de jaarlijkse Dag van de Vrijwilliger. Een mooie gelegenheid om een aantal van hen eens extra in het zonnetje te zetten! Het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet stelt initiatieven om vrijwilligers te waarderen en belonen zeer op prijs, en werkt daarom graag mee aan een geweldig leuk initiatief van NH Veluwe Sparrenhorst. Zij kwamen met het aanbod om 5 x een bon voor een High Tea voor twee personen ter beschikking te stellen. Alle aanmeldingen worden samen in de ‘hoge hoed’ gedaan. Hieruit zullen vijf namen worden getrokken.

Iedereen uit de gemeente Nunspeet mag een vrijwilliger aanmelden. In principe mag iedereen aangemeld worden, zolang het maar om vrijwilligerswerk gaat. Aanmelden kan tot 1 december door het invullen van een aanmeldingsformulier bij het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet in het gemeentehuis, of door een e-mail te sturen naar servicepuntvrijwilligers@nunspeet.nl. Vermeld daarin de naam en het adres van degene die u wilt aanmelden, zijn of haar telefoonnummer en (als u dat heeft) het e-mailadres. Geef ook aan waarom u vindt dat diegene de aanmelding verdient.
De uitreiking vindt plaats op 7 december om 16.30 uur bij het Servicepunt Vrijwilligers door burgemeester Van de Weerd.

(Terug naar boven)


Nieuwsbrief: Nieuwe taak voor een bekend gezicht
   (14-10-2017)

Volgende maand komt ons nieuwe clubblad Toernieuws uit. Voor een ieder die zich hiervoor al heeft ingezet door het aanleveren van ‘content’, hartelijk dank. Er komen mooie verslagen in.
In één van de nieuwsbrieven in de zomer, heeft een dankwoord gestaan voor Gerlien Hofman. Zij heeft enkele jaren de verspreiding van de clubbladen gedaan richting de bezorgers. 
In diezelfde nieuwsbrief stond ook een oproep voor een vervanger. Inmiddels heeft Jan van Scherpenzeel aangegeven de verspreiding van de eerstvolgende uitgave van Toernieuws te willen verzorgen. Indien hem dit bevalt, zal hij dit voortzetten. Dus aan alle 19 (!!!) bezorgers de vraag om Jan in de watten te leggen als hij de clubbladen bij jou komt bezorgen……

(Terug naar boven)


Nieuwsbrief: Herhaalde oproep: gidsen op de MTB
   (14-10-2017)

Nunspeet is een kunstenaarsdorp en verschillende partijen, zoals “Nunspeet uit de Kunst” willen dat promoten. Wat is er mooier dan de bossen rondom Nunspeet te ontdekken met je MTB, weinig toch? Zij kunnen natuurlijk een vaste MTB-route proberen aan te leggen maar dat heeft nogal wat consequenties.

Daarom willen we eens kijken of wij toeristen begeleid MTB-en langs verschillende kunstobjecten kunnen aanbieden. Je kunt verschillende routes nemen, de deelnemers worden begeleid en de groep kan zich aan elkaar aanpassen.
Vind je dit een leuke gedachte om toeristen door het bos te begeleiden meld je dan aan bij mij.
Groet van Arjaan

 

(Terug naar boven)


Nieuwsbrief: Inleveren copy
   (13-10-2017)

De eerstvolgende online nieuwsbrief komt medio november uit. Copy kan tot uiterlijk 13 november worden ingezonden naar pr@tcdevolharding.nl

(Terug naar boven)


Lief en leed: Alice Vedder ernstig ziek
   (29-09-2017)

Een heel vervelend bericht. Alice Vedder is ernstig ziek. Er is enkele weken geleden nierkanker met uitzaaingen geconstateerd. Alice is bezig met een kuur die het proces iets lijkt af te remmen. We wensen Alice, Bertus en de kinderen heel veel sterkte de komende tijd.

Wil je een kaartje sturen? Het adres is Koningin Beatrixstraat 56, 8071 LC Nunspeet.

» Reageren? Eerst inloggen

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - [Volgende >>]

Logo Facebook
Logo Facebook Groep

Inloggen voor leden

Buienradar


Ogenblik a.u.b. ...