TC De Volharding Nunspeet

Nieuwsoverzicht

Gouden huwelijk van Jan en Bep Bouw
   (07-07-2017)

Jan Bouw en zijn Bep zijn vandaag 50 jaar getrouwd!
Dat is natuurlijk een prachtige belevenis en wij willen hen dan ook van harte feliciteren met het behalen van deze prachtige mijlpaal.
Voor de clubleden die denken dat Jan alleen met zijn fiets getrouwd is blijkt nu dat hij al 50 jaar veel aandacht heeft voor zijn Bep want ze zijn heel gelukkig samen.
Willen jullie hen feliciteren dan kun je de reactie achterlaten.

Deel via:

» Reageren? Eerst inloggen

(Terug naar boven)


Ongeval maandagavond training (Update)
   (21-06-2017)

Aan het einde van de training van groep 1 en 2 is er maandagavond een ongeluk gebeurd. Door een onverwachte situatie zijn Robert Jan Bouw en Henrik Drost in aanrijding gekomen met een tegemoet komende bromfietser. Robert Jan is per ambulance naar het St Jansdal gebracht en daar bleek dat hij stevig verwond is geraakt. Een scheurtje in het bekken, inwendige beschadigingen, een wond in zijn buik en een gekneusde schouder. Herik kwam er wat beter vanaf, hoewel hij zijn schouder opnieuw stevig heeft geraakt en nog wat schaafwonden. De verwondingen van de mevrouw op de bromfiets zijn ernstig, ze heeft haar hand gebroken en er wordt gesproken van hersenletsel. Inmiddels is ze thuis aan het revalideren.

Wij wensen alle gewonden veel sterkte bij de genezing van de verwondingen!

Deel via:

» Reageren? Eerst inloggen

(Terug naar boven)


Uitslagen en beeldmateriaal RunBikeRun 2017
   (07-05-2017)

De uitslagen van de Run Bike Run zijn bekend.

Foto's vind je op www.facebook.com/rbrnunspeet. Er is ook nog een filmpje gemaakt (met dank aan Wesley van Espelo).

Deze editie werd onder ideale omstandigheden gehouden en we mochten het prachtige aantal van 115 deelnemers verwelkomen. De sfeer was ontspannen en ondanks de korte maar hevige inspanning zag iedereen er na afloop gelukkig uit. De endorfine heeft zijn werk goed gedaan.
Na de knappe prestatie van vorig jaar, heeft Maarten Vierhout uit Nunspeet het parcoursrecord opnieuw verbeterd. Je mag wel zeggen: verpulverd. Exact 1½ minuut ging er vanaf, waarmee het record nu staat op 44:01 minuten. Van harte gefeliciteerd!
Natuurlijk feliciteren we ook de beste dame. Opnieuw was Ciska Jonges uit Apeldoorn de sterkste dame. Zij verbeterde haar tijd van vorig jaar van 57:04 minuten naar 53:31 minuten.

Alle deelnemers van harte gefeliciteerd met de geweldige prestatie die jullie hebben neergezet!

Deel via:

» Reageren? Eerst inloggen

(Terug naar boven)

Logo Facebook
Logo Facebook Groep

Inloggen voor leden

Buienradar


Ogenblik a.u.b. ...