TC De Volharding Nunspeet

Nieuwsoverzicht

operatie Bart Ponstein
   (14-11-2017)

Op 29 september is Bart Ponstein geopereerd in het Isala Ziekenhuis te Zwolle. Hij heeft een aantal omleidingen aan de kransslagaders gekregen. De operatie is goed geslaagd. Bart wist dat dit niet alles was en nog een keer moest verschijnen. Zo is hij twee weken geleden op dinsdag gedotterd voor de laatste twee verstoppingen. de arts en de patient zijn hierover tevreden. Bart blijft in conditie door onder andere samen met zijn vrouw Hetty te wandelen. Tevens heeft hij de Tacx in de woonkamer geinstalleerd om zijn lichaam en geest in conditie te houden. Wij wensen Bart, Hetty en verdere familie heel veel sterkte.

Deel via:

» Reageren? Eerst inloggen

(Terug naar boven)


Martin Bruijnes overleden
   (01-11-2017)

Afgelopen zondag, 29 oktober, is Martin Bruijnes overleden. Hij heeft veel voor de club betekend. Hij heeft zich ingezet voor de jeugd en zorgde samen met Henk voor het materiaal van de vereniging. Vanwege ziekte was hij het afgelopen jaar niet meer actief. Wij wensen de familie veel sterkte met dit verlies.

Deel via:

» Reageren? Eerst inloggen

(Terug naar boven)


Alice Vedder ernstig ziek
   (29-09-2017)

Een heel vervelend bericht. Alice Vedder is ernstig ziek. Er is enkele weken geleden nierkanker met uitzaaingen geconstateerd. Alice is bezig met een kuur die het proces iets lijkt af te remmen. We wensen Alice, Bertus en de kinderen heel veel sterkte de komende tijd.

Wil je een kaartje sturen? Het adres is Koningin Beatrixstraat 56, 8071 LC Nunspeet.

Deel via:

» Reageren? Eerst inloggen

(Terug naar boven)

Logo Facebook
Logo Facebook Groep

Inloggen voor leden

Buienradar


Ogenblik a.u.b. ...