TC De Volharding Nunspeet

Nieuwsoverzicht

Alice Vedder ernstig ziek
   (29-09-2017)

Een heel vervelend bericht. Alice Vedder is ernstig ziek. Er is enkele weken geleden nierkanker met uitzaaingen geconstateerd. Alice is bezig met een kuur die het proces iets lijkt af te remmen. We wensen Alice, Bertus en de kinderen heel veel sterkte de komende tijd.

Wil je een kaartje sturen? Het adres is Koningin Beatrixstraat 56, 8071 LC Nunspeet.

Deel via:

» Reageren? Eerst inloggen

(Terug naar boven)


Klazina Mulder nieuwe heup
   (28-09-2017)

Klazina Mulder is in de eerste week van september geopereerd. Zij heeft een nieuwe heup ontvangen. Twee jaar geleden is haar andere heup vervangen, dus ze weet als geen ander hoe zo'n traject gaat en houdt rekening met enkele maanden van herstel en revalidatie. Gelukkig is Klazina een zeer positief ingesteld mens en heeft hulp en steun van de mensen om haar heen. Ze hoopt in ieder geval weer zelfstandig naar het kerstdiner te kunnen lopen. Klazina heel veel sterkte gewenst en een spoedig herstel!

Deel via:

» Reageren? Eerst inloggen

(Terug naar boven)


Valpartij in fietsgroep - Cor Wajer
   (25-08-2017)

Tijdens de fietstraining op maandag 21 augustus is Cor Wajer ten val gekomen. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle overgebracht en op dinsdag geopereerd aan een heupfractuur. Na de operatie is Cor aan de slag gegaan met therapie om zijn spieren te versterken. Sinds donderdag is hij weer thuis waar hij zijn bewegingstherapie doorzet.
De komende weken staan in het teken van herstel. Cor is positief ingesteld en wil volgend voorjaar sterker terugkomen!
Cor waardeert het medeleven en de belangstelling die hij al van vele clubleden heeft ontvangen. Ook de komende tijd staat de koffie bij Cor en Sari klaar. Wij wensen beiden de komende periode veel sterkte.

 

Deel via:

(Terug naar boven)

Logo Facebook
Logo Facebook Groep

Inloggen voor leden

Buienradar


Ogenblik a.u.b. ...