TC De Volharding Nunspeet

Aangesloten bij NTFU

TC De Volharding is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) en alle leden zijn daarmee automatisch NTFU lid.

Wielersportbond NTFU behartigt de belangen van de sportieve racefietser, de mountainbiker en de recreatieve fietser. Zij zet zich in voor kwaliteit en veiligheid binnen de wielersport. De NTFU is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en aangesloten bij sportkoepel NOC*NSF en mountainbike-organisatie IMBA Europe. De ruim 60.000 fietsers, die via een vereniging of individueel verbonden zijn met de NTFU, profiteren van de activiteiten die NTFU-verenigingen organiseren, zoals toertochten, clinics en trainingen. De NTFU ondersteunt deze verenigingen door het bieden van specialistische en praktische informatie.

FietsSport Magazine
De NTFU geeft 6x per jaar het FietsSport Magazine, een blad boordevol informatie voor alle toerfietsers, uit.
Een greep uit de inhoud: Fietsreizen, Trainingsadviezen, Fietsonderdelen, Fietsshop, Medische adviezen, Kleding, Voeding en natuurlijk ook de officiële mededelingen van het hoofdbestuur van de NTFU. Als lid van de TC De Volharding ontvang je het FietsSport Magazine gratis.

NTFU Ledenpas

Ieder lid van TC De Volharding ontvangt een NTFU-ledenpas. Een van de voordelen is Scan & Go, het registratiesysteem van de NTFU bij toertochten. Om gebruik te kunnen maken van Scan & Go toon je bij de inschrijftafel jouw persoonlijke barcode van je ledenpas. Je vindt jouw barcode digitaal op jouw profielpagina. Wanneer je van Fietssport een snelkoppeling maakt op je smartphone heb je deze barcode altijd bij de hand.
Je kunt jouw Scan & Go barcode zelf uitprinten. Ga op de Fietssport pagina naar 'mijn producten' en kies voor de optie 'Printbare Scan & Go-pas downloaden.

NTFU Verzekering

NTFU-leden hebben automatisch een standaard verzekering, waarin onder andere de vergoeding van materiële schade aan de fiets en persoonlijke eigendommen tengevolge van een ongeval zijn geregeld. De volledige polisvoorwaarden kun je hier downloaden. Een beknopte uitleg kun je hier downloaden.

Belangrijke voordelen ten opzichte van andere fietsschadeverzekeringen:

  • De verzekering geldt voor alle fietsen die je in je bezit hebt; de fiets waarop je rijdt is verzekerd;
  • Ook kleding is meeverzekerd;
  • Individuele toerritten zijn ook verzekerd.

 

Logo Facebook
Logo Facebook Groep

Inloggen voor leden

Buienradar


Ogenblik a.u.b. ...