TC De Volharding Nunspeet

Lid worden

Heb je gelezen wat de voordelen zijn als je lid bent van onze vereniging?
Lid worden van onze vereniging kan door het inschrijfformulier in te vullen. Na aanmelding wordt je direct als aspirant-lid opgenomen in de ledenadministratie van onze club. Je aanmelding wordt echter pas verder in behandeling genomen als jouw incassomachtiging binnen is bij de ledenadministratie. Na je inschrijving ontvang je van de ledenadministratie een ontvangstbevestiging en wordt per mail een SEPA-incassoformulier toegestuurd. Dit formulier dient ondertekend aan de ledenadministratie opgestuurd te worden. Zodra jouw incassomachtiging ontvangen is, krijg je binnen enkele weken de NTFU-lidmaatschapspas toegestuurd.

Korting bij gezinslidmaatschap
Zou je bij de opmerking in het inschrijfformulier in willen vullen of er meer gezinsleden clublid zijn? Je kunt dan ingeschreven worden als gezinslid en dat betekent een flinke korting op het lidmaatschapbedrag. (Een volwassene wordt overigens automatisch hoofdlid als er nog geen volwassene uit het gezin lid is, de kinderen worden dan gezinslid).
Voorwaarde hiervoor is wel dat de contributie van dezelfde bankrekening mag worden afgeschreven en dat je op hetzelfde adres ingeschreven staat.

Lidmaatschapskosten per jaar (via automatische incasso)

Leden 57,00
Jeugdleden (t/m 17 jaar) 36,50
Gezinsleden 41,00
M-hoofdleden* 25,00
M-gezinsleden 13,00
Donateurs 13,00
Administratiekosten** 10,00

*  M-lidmaatschap is voor NTFU-leden die al hoofdlid zijn bij een ander NTFU-vereniging.
**Deze eenmalige inschrijfkosten gelden alleen voor hoofdleden, niet voor jeugd- en gezinsleden.

Indien men lid wordt na de zomer, dan gelden voor het resterende verenigingsjaar afwijkende lidmaatschapstarieven:
Lidmaatschapskosten vanaf 1 september € 29,50
Lidmaatschapskosten vanaf 1 september voor jeugd € -

Een Incasso machtiging is verplicht. De machtigingskaart dient ingevuld en ondertekend binnen 14 dagen naar de ledenadministratie te worden gestuurd (mag ook per mail).

Ledenadministratie: Nelly de Kruijf-, , Zwolsewegje 104, 8071 RZ te Nunspeet. Tel. 06-38205127.

Leden en jeugdleden ontvangen van de NTFU een NTFU-ledenpas, de NTFU-kalender en het FietsSportMagazine (FSM). Verder ontvang je ons clubblad "Toernieuws".
Gezinsleden ontvangen alleen een NTFU-ledenpas.
Meer informatie over TC De Volharding kun lezen je in het TC Infobulletin.

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Opzeggen lidmaatschap
Beëindiging van het lidmaatschap dient voor 1 december van het lopende jaar doorgegeven te worden en kan alleen schriftelijk (ook per mail) via de ledenadministratie.

Wijzigen persoonlijke en adresgegevens
Adreswijzigingen kunnen eenvoudig via de website doorgegeven worden en worden automatisch in de ledenadministratie verwerkt. Hiervoor moet je wel inloggen met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord.
Wil of kun je geen gebruik maken van de website dan dien je de wijzigingen tijdig schriftelijk of per email aan de ledenadministratie door te geven.

IBAN/Bankrekening TC De Volharding
NL89RABO0387648283
Logo Facebook
Logo Facebook Groep

Inloggen voor leden

Buienradar


Ogenblik a.u.b. ...