TC De Volharding Nunspeet

Dames toerfietsen

Sinds 2005 bestaat er binnen de TC De Volharding ook een damesracegroep.Het is een leuke en gezellige groep, waar ook veel 'pit' inzit. Het aantal dames breidt zich langzaam uit.

Opbouw van het seizoen

In het voorseizoen starten we met opbouwdagen om de conditie op een verantwoorde wijze op niveau te krijgen.Tijdens de openingstocht van het wegseizoen wordt er gezamenlijk gefietst met de mannen. Halverwege de tocht is er koffie met appelgebak. Aan het einde van het fietsseizoen wordt er een sluitingstocht gereden.


Trainingsavonden

Vanaf begin april wordt er wekelijks op donderdagavond gefietst. We starten om 19.00 uur vanaf het Transferium. Na afloop gaan wij altijd even 'evalueren' bij een kopje cappucino of thee tegen een gereduceerde prijs in onze stamkroeg. Dit is geheel vrijblijvend, maar ontzettend gezellig. De wekelijkse training duurt tot eind september.


Extra trainingsmogelijkheden

Heb je behoefte aan meer trainingsuren dan heb je mogelijkheid om op maandag en woensdag met de mannen mee te fietsen. In het weekend doen we veelal mee met georganiseerde tochten. Enkele voorbeelden hiervan zijn: de Amstel Gold Race, Leontien's Ladies Ride en toertochten bij verenigingen in de omgeving.

Mocht je meer informatie over het damesracefietsen willen hebben, dan kun je bellen of mailen naar de coördinator dames toerfietsen.

Coördinator toerfietsen
Email:

 

Logo Facebook
Logo Facebook Groep

Inloggen voor leden

Buienradar


Ogenblik a.u.b. ...