TC De Volharding Nunspeet

Veluwse Ladies Ride. Ladies, let's ride!

TC De Volharding organiseert een toertocht speciaal voor dames, met een Italiaans tintje.Een unieke toertocht en, zoals de naam al zegt, alleen voor dames! Op zaterdag 13 mei kunnen fietsende dames genieten van een geweldige toertocht op de prachtige Veluwe. De Veluwse Ladies Ride biedt drie afstanden: 65, 95 en 115 kilometer, met als heerlijke afsluiter: een keuze uit een saté menu of een schnitzel menu.

Wegkapiteins

TC De Volharding beschikt over NTFU-gecertificeerde wegkapiteins. Wil je de route in een groep van maximaal 14 personen, onder begeleiding van een wegkapitein fietsen? Dat kan! Om 09.00 uur starten deze groepen welke worden ingedeeld op basis van gemiddelde snelheden.

Verzorging

Uiteraard kun je onderweg even bijkomen. Bij Eetcafé Ruysch in Lieren is er een controle en verzorgingspost waar overheerlijke appelgebak met echte slagroom te verkrijgen is.
Als afsluiter is er overheerlijke maaltijd. De maaltijd kan vooraf aan de tocht geboekt worden bij de start- en finishlocatie voor slechts  € 12,50.

Herinnering

Jouw deelname aan deze toertocht wil je gewoon niet vergeten! Daarom hebben wij speciaal voor deze tocht een prachtig retro wielershirt ontworpen. Het shirt (€ 50,00) is te bestellen bij voorinschrijving of na het fietsen bij de start- en finishlocatie. Je ontvangt gratis een bidon, aangeboden door MaxiBikes.

Deelname en starttijden

Tussen 08.30 en 09.30 kan gestart worden aan de Veluwse Ladies Ride bij Brasserie het Stationshuisje.
De inschrijfkosten bedragen € 6,00. Ben je lid van de NTFU, dan kost de inschrijving slechts € 4,00.    

Bij de inschrijving kan gebruik gemaakt worden van Scan & Go. Voorinschrijven kan natuurlijk ook zodat je op 13 mei direct kunt starten! Via deze site kun je gelijk aangeven of je de Italiaanse maaltijd wilt, het retro wielershirt en / of de koffie met appelgebak wilt. Wel zo makkelijk!

Voorinschrijven voor de tocht is voor NTFU en niet-NTFU leden mogelijk via onderstaande link.
U wordt doorgelinkt naar een beveiligde betaalomgeving via inschrijven.nl.

Startlocatie

De route naar de startlocatie, Brasserie het Stationshuisje, wordt middels bebording goed aangegeven. Bij het Stationshuisje is ruime parkeergelegenheid op het Transferium en het Bezoekerscentrum biedt kleedruimtes, douches en toiletten. Tevens is er een bewaakte fietsenstalling.

En de mannen? 

Mama kan door papa gebracht worden. Voor de heren en kinderen is er genoeg te doen! Een heuse uitkijktoren met uitzicht over de bossen, een speeltuintje, het kabouterbos en het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer. Dit alles aanwezig op of rondom start- en finishlocatie.

Routes

volgen spoedig

Adres startlocatie

Brasserie het Stationshuisje
Plesmanlaan 1
8072 PT Nunspeet
www.hetstationshuisje.nl

Tot ziens op zaterdag 13 mei!

 

Logo Facebook
Logo Facebook Groep

Inloggen voor leden

Buienradar


Ogenblik a.u.b. ...