TC De Volharding Nunspeet

Fietsen bij TC De Volharding: voor elk wat wils

Eldorado voor fietsers

Nunspeet kun je gerust als een Eldorado voor de fietser beschouwen. Zowel de toerfietser als de mountainbiker kan in de omgeving van Nunspeet volledig aan zijn trekken komen. De hele Veluwe ligt aan je voeten. De doorgewinterde mountainbiker draait zijn hand niet om voor een dagtocht over de Posbank en toerfietsers hebben ook de Sallandse Heuvelrug of Utrechtse Heuvelrug binnen bereik. Maar zodra je Nunspeet uitrijdt zit je midden in de bossen en liggen meteen al de mooiste singletracks op je te wachten. Iets verder vind je het Leuvenumse bos, de Kroondomeinen, Tongerense heide, Dellen en Renderklippen en noem maar op.
Toerfietsers kunnen de cirkel ook zo groot maken als ze zelf willen: Elspeet, Vierhouten of Ermelo, Drie, Garderen, Apeldoorn. Harskamp, Hoenderloo, Schaarsbergen of een rondje door de polder.
Er zijn maar weinig plaatsen in Nederland waar je zo'n gevarieerd aanbod vindt voor fietsers.

Routes

GPS neemt een steeds grotere vlucht. Voor de Veluwe zijn nog vrij weinig routes beschikbaar. Als vereniging zullen we hier in de nabije toekomst een goede bijdrage aan kunnen leveren. Enkele routes kun je al vinden onder het hoofdstuk GPS-routes.
Heb je zelf een leuke route die je wilt publiceren via onze website, stuur dan het gpx-bestand aan ons op. Zorg voor een korte omschrijving van de route, waarin mogelijke startpunten en horecagelegenheden aangegeven worden (als waypoints in GPX-bestand opnemen) en een indicatie van de zwaarte van de route.

Fietsgroepen TC De Volharding

TC De Volharding kent 3 afdelingen: jeugd, dames en heren. Voor alle afdelingen geldt dat er op verschillende niveaus gefietst kan worden. Over de disciplines binnen deze afdelingen kun je alles lezen op de andere webpagina's in het hoofdstuk gedragscodes.


Logo Facebook
Logo Facebook Groep

Inloggen voor leden

Buienradar


Ogenblik a.u.b. ...