TC De Volharding Nunspeet

Toertochten TC De Volharding

TC De Volharding organiseert jaarlijks 6 Evenementen voor iedereen die deze tak van fietssport aantrekkelijk vindt:

  1. Schwalbe Veldtoertocht. De eerste zaterdag van februari MTB
  2. Schwalbe Lentetocht. Gecombineerde VTT en MTB. De tweede zaterdag van april.
  3. Veluwse Ladies Ride. Wordt georganiseerd in de maand mei.
  4. Rabo Veldtoertocht. De eerste zaterdag van november.
  5. Veluwse Winter Competitie. Winterseizoen en onderdeel van 9 laagdrempelige MTB wedstrijden 
  6. RunBikeRun. Lenteseizoen Hardlopen - MTB - hardlopen

Voor meer informatie over deze tochten kun je klikken op de namen van de tochten.

Toerfietsseizoen:
Het toerfietsseizoen begint met de Openingstocht. Waarin we met de handjes op het stuur bij praten na de toerfiets winterstop.
De afstanden variëren per groep en liggen tussen de 60 en 100 kilometer. Traditioneel met koffie + gebak op rekening van TC De Volharding.

Aansluitend worden er een aantal opbouwdagen gepland. De routes en afstanden worden per groep bepaald en lopen van 80 tot 120 kilometer. De koffiestop onderweg is voor eigen rekening.

Clubtochten:
Elk jaar organiseren clubleden een aantal tochten vanuit Nunspeet en voor 2019 zijn de volgende Clubtochten gepland:

Op 6 april is er de 3 Provinciëntocht, een tocht van ± 110 km. Bij deze tocht die georganiseerd wordt door Fonger Bokma doen we de provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel aan. Het beloofd weer een mooi tocht te worden.                                              
                                                                  
Op 4 mei blijft Rolf Wissink net als in 2018 bij zijn thema molens. De afstand van deze Molentocht is ± 115 km. Gingen we in 2018 oostwaarts, nu gaan we meer naar het zuidoosten. Richting Deventer, Wilp, Klarenbeek etc.

In de maand juni vind op 14 en 15 juni de Club tweedaagse plaats.

Op 6 juli de Kastelentocht van Tim Karsten. Afstand ± 140 km. Tim zal ons verrassen met een paar prachtige Gelderse kastelen. Zoals gebruikelijk is bij deze tocht de koffie en gebak voor rekening van de vereniging.

Op 3 augustus de Royal Ride de afstand ± 100 km. De organisatie van deze tocht ligt in handen van een Prins (Henk) en van een Keijzer (Piet), vandaar deze naam.... Deze tocht gaat richting De Gelderse Vallei en de lengte is ± 120 km.

Waar brengt Betty Groen ons op 7 september heen? Net als verleden jaar een Verrassingstocht met een afstand van ± 110 km. Kan ze de prachtige tocht van verleden jaar overtreffen? Het blijft een verrassing maar trappen moeten we zeker!

Het zomerseizoen wordt op 28 september afgesloten met de Uitsmijter. De organisatie is in handen van Jan de Kruijf en de te rijden afstand is ± 110 km. Deze tocht zal ons via Harderwijk de Flevopolder laten induiken om bij de Stichtse Brug weer op het oude land aan te komen om met behulp van het pontje in Eemdijk vervolgens naar Bunschoten/Spakenburg te fietsen. In Nunspeet aangekomen kunnen we ter afsluiting van een uitsmijter + 1 consumptie op kosten van de vereniging genieten. 

Voor alle bovenstaande clubtochten is afgesproken dat de vertrektijd 08.30 uur zal zijn bij het transferium. Daar waar niet vermeld is de koffie met eventueel gebak voor eigen rekening. Uiteraard zullen er (indien nodig) diverse groepen met GPS voorrijders worden gemaakt waarin ieder aan z’n trekken komt.

Noteer deze data alvast in je agenda we komen er middels de nieuwsbrief weer op terug.

 

Logo Facebook
Logo Facebook Groep

Inloggen voor leden

Buienradar


Ogenblik a.u.b. ...